Categorie archieven: Weetjes
Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.
Enkelzijdig en dubbelzijdig geslepen messen: de verschillen
Je ziet het af en toe wel eens verschijnen in de beschrijvingen van de keukenmessen [...]
Japanse koksmessen: daarom kies je ervoor
Chef & Knife Belgium heeft een groot gamma aan Japanse koksmessen en keukenmessen van diverse [...]
Houten snijplanken: soorten en onderhoud
Elke keuken heeft er minstens één: een snijplank. Dit onmisbare keukengereedschap vinden we in alle [...]
Snijplanken van Hasegawa: licht, stevig en stabiel
We hebben verschillende soorten snijplanken, maar waar we het vandaag over willen hebben, is de [...]
Scherpe messen verbeteren je keukenvaardigheden
Wat is het scherpste gereedschap in jouw keuken? Je antwoord is ongetwijfeld één van de [...]
Verschil tussen koolstof staal en roestvast staal
Koolstofstaal en roestvrijstaal zijn veelgebruikte staalsoorten voor het maken van keukenmessen. Elke staalsoort heeft zijn [...]
De Hotmix pro gastro thermoblender
De HOTMIX PRO Is er een markt voor de Hotmix PRO in huishoudens waar [...]
Ontdek de Vuurkracht van de Konro: De Onmisbare Hibachi Grill
Ontdek de geschiedenis van de Konro grill De geschiedenis van de Konro-grill is doordrenkt met [...]
De verschillende staalsoorten
VG10 VG-10 is een stevig roestvast staal uit Japan, geproduceerd door Takefu Special Steel Company. [...]