Categorie archieven: Weetjes

Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.

Enkelzijdig en dubbelzijdig geslepen messen: de verschillen

Je ziet het af en toe wel eens verschijnen in de beschrijvingen van de keukenmessen [...]

Japanse koksmessen: daarom kies je ervoor

Chef & Knife Belgium heeft een groot gamma aan Japanse koksmessen en keukenmessen van diverse [...]

Houten snijplanken: soorten en onderhoud

Elke keuken heeft er minstens één: een snijplank. Dit onmisbare keukengereedschap vinden we in alle [...]

Snijplanken van Hasegawa: licht, stevig en stabiel

We hebben verschillende soorten snijplanken, maar waar we het vandaag over willen hebben, is de [...]

Scherpe messen verbeteren je keukenvaardigheden

Wat is het scherpste gereedschap in jouw keuken? Je antwoord is ongetwijfeld één van de [...]

Verschil tussen koolstof staal en roestvast staal

Koolstofstaal en roestvrijstaal zijn veelgebruikte staalsoorten voor het maken van keukenmessen. Elke staalsoort heeft zijn [...]

De Hotmix pro gastro thermoblender

De HOTMIX PRO   Is er een markt voor de Hotmix PRO in huishoudens waar [...]

Ontdek de Vuurkracht van de Konro: De Onmisbare Hibachi Grill

Ontdek de geschiedenis van de Konro grill De geschiedenis van de Konro-grill is doordrenkt met [...]

De verschillende staalsoorten

VG10 VG-10 is een stevig roestvast staal uit Japan, geproduceerd door Takefu Special Steel Company. [...]

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.