Categorie archieven: Weetjes
Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.
Snijplanken van Hasegawa: licht, stevig en stabiel
We hebben verschillende soorten snijplanken, maar waar we het vandaag over willen hebben, is de [...]
Scherpe messen verbeteren je keukenvaardigheden
Wat is het scherpste gereedschap in jouw keuken? Je antwoord is ongetwijfeld één van de [...]
Verschil tussen koolstof staal en roestvast staal
Koolstofstaal en roestvrijstaal zijn veelgebruikte staalsoorten voor het maken van keukenmessen. Elke staalsoort heeft zijn [...]
De Hotmix pro gastro thermoblender
De HOTMIX PRO Is er een markt voor de Hotmix PRO in huishoudens waar [...]
Ontdek de Vuurkracht van de Konro: De Onmisbare Hibachi Grill
Ontdek de geschiedenis van de Konro grill De geschiedenis van de Konro-grill is doordrenkt met [...]
De verschillende staalsoorten
VG10 VG-10 is een stevig roestvast staal uit Japan, geproduceerd door Takefu Special Steel Company. [...]
Een perfecte steak maken dat doe je zo
The perfect steak, every time Van kleins af aan ben ik al gek op rundvlees. [...]