Scholen

Hoe werkt onze leasing voor scholen?

Met ons uniek leasingsysteem voor keukenmessen moet je niet meteen de volle som op tafel leggen. Je betaalt een vast, jaarlijks huurbedrag.

Chef & Knife zorgt ervoor dat elke student het schooljaar mag inzetten met een set scherpe keukenmessen.

Voor slechts € 79 inclusief BTW per schooljaar is er altijd een garantie op continuïteit en kwaliteit. Eén van de vele voordelen bij leasing van keukenmessen! 

Contacteer ons

De voordelen

Veelgestelde vragen

Als klant ben je aansprakelijk voor alle schade, anders dan normale gebruiksslijtage, aan de tafelmessen. Als klant ben je ook verplicht preventieve maatregelen te nemen om diefstal van de geleasede tafelmessen te vermijden, gezien er een teruggaveplicht is. Tijdens de gehele leaseperiode blijven de tafelmessen eigendom van Chef & Knife.

Wij hebben de beste ervaring met een keramisch aanzetstaal. Dit aanzetstaal zorgt ervoor dat je met gemak een schooljaar kan overbruggen.

De geleasede keukenmessen blijven te allen tijde eigendom van Chef & Knife, ongeacht de duur van de overeenkomst. Indien je als klant je opzettelijk de geleasede keukenmessen toeëigent, is er sprake van verduistering.

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.