Bieslook olie
Bieslookolie is een eenvoudige maar krachtige smaakmaker die elk gerecht meteen naar een hoger niveau tilt. De frisse, groene toets geeft niet alleen extra aroma, maar laat je bord er ook direct verfijnder en mooier uitzien. Je kunt de bieslook bovendien makkelijk vervangen door dille of andere zachte kruiden voor variatie in smaak en kleur.
Ingrediënten
- 300 ml neutrale olie
- 200 g spinazie
- 40 g bieslook
Instructies
- Doe de bieslook en spinazie in de beker en hak 5 sec / snelheid 5.
- Spatel naar beneden en mix nog eens 5 sec / snelheid 5.
- Spatel terug naar beneden en voeg de olie toe en mix 5 min / 65° / snelheid 5.
- Verhoog de laatste 30 sec naar snelheid 10.
- Plaats de zeef boven een pot en leg er de neteldoek in en laat uitlekken.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

