Categorie archieven: Weetjes

Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.

Inox-pannen: keuzetips, weetjes en onze favorieten

Het vinden van de perfecte pan lijkt een beetje op het zoeken naar je ideale [...]

Het slijpen van broodmessen is een vak apart

In het vorige artikel hebben we de verschillende aspecten van broodmessen besproken, van lemmetlengte tot [...]

Broodmessen: soorten, lengtes, kartelvariaties en designs

Broodmessen lijken op het eerste gezicht eenvoudig, maar er valt heel wat te vertellen over [...]

Sous vide koken is anno 2024 de perfecte kooktechniek

Sous vide is een kooktechniek die de afgelopen decennia enorm aan populariteit heeft gewonnen. En [...]

Waarom Japanse messen duur lijken te zijn

Japanse messen staan wereldwijd bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Ze worden vaak beschouwd [...]

De perfecte kruiden en sauzen voor vlees op de barbecue

In de wereld van barbecueën komt er een moment waarop alle grillmasters hun gerechten naar [...]

De 5 frustraties bij het gebruik van een Kamado

Over de kamado hebben we het hier al een paar keer gehad. Met een kamado [...]

Alles over de Napolitaanse pizza: weetjes, tips en recept

Er is veel te vertellen over pizza, maar vandaag richten we ons op de Napolitaanse [...]

Een keramisch of diamanten aanzetstaal? 5 tips en tal van weetjes

In dit artikel nemen we een diepe duik in het gebruik van aanzetstalen, ook wel [...]

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.