Frambozen-bosbessensorbet
De frambozen-bosbessensorbet uit de Thermomix is zo lekker omdat hij gemaakt wordt met pure, bevroren bessen die hun volle smaak en frisse zuren behouden. De Thermomix mixt alles ultrasnel en gelijkmatig, waardoor je een super romige structuur krijgt zonder toevoegingen. Het resultaat: een intense, natuurlijke sorbet die smaakt alsof hij recht uit de natuur komt.
Equipment
Ingrediënten
- 250 g bevroren gemengd fruit: frambozen en bosbessen (1 doos)
- 40 g vanillesuiker (4 zakjes)
- 1 eiwit
- 1 eetlepel water
Instructies
- Doe de suiker in de mengbeker en mix tot poedersuiker: 10 sec op snelheid 10.
- Voeg de frambozen met bosbessen en 1 eetlepel water toe en mix: 20 sec - snelheid 10. Spatel naar beneden en doe nog eens 10 sec - snelheid 10. (Als je diepvriezer wat kouder staat, kan het nodig zijn om nog even extra te mixen tot alle grote stukken eruit zijn.
- Voeg het eiwit toe en meng met de vlinder op 20 sec - snelheid 4.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

