Categorie archieven: Weetjes

Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.

Waarom Japanse messen duur lijken te zijn

Japanse messen staan wereldwijd bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Ze worden vaak beschouwd [...]

De perfecte kruiden en sauzen voor vlees op de barbecue

In de wereld van barbecueën komt er een moment waarop alle grillmasters hun gerechten naar [...]

De 5 frustraties bij het gebruik van een Kamado

Over de kamado hebben we het hier al een paar keer gehad. Met een kamado [...]

Alles over de Napolitaanse pizza: weetjes, tips en recept

Er is veel te vertellen over pizza, maar vandaag richten we ons op de Napolitaanse [...]

Een keramisch of diamanten aanzetstaal? 5 tips en tal van weetjes

In dit artikel nemen we een diepe duik in het gebruik van aanzetstalen, ook wel [...]

Wat is damascus of damaststaal?

Ook al verliefd geworden op het schitterende patroon op de koksmessen in damascus of damaststaal? [...]

De boeiende wereld van het messen slijpen met waterstenen

In dit artikel stappen we binnen in de boeiende wereld van het messen slijpen met [...]

Deze 10 accessoires mogen niet ontbreken in je BBQ-set

Grillmasters en BBQ-fans opgelet: het barbecueseizoen staat voor de deur! Dus stel je BBQ-checklist maar [...]

De 5 favoriete koksmessen van Brecht, de messenspecialist van Chef & Knife

Als zaakvoerder en messenspecialist die alle messen in de winkel en de webshop van Chef [...]

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.