Categorie archieven: Weetjes
Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.
Deze 10 accessoires mogen niet ontbreken in je BBQ-set
Grillmasters en BBQ-fans opgelet: het barbecueseizoen staat voor de deur! Dus stel je BBQ-checklist maar [...]
De 5 favoriete koksmessen van Brecht, de messenspecialist van Chef & Knife
Als zaakvoerder en messenspecialist die alle messen in de winkel en de webshop van Chef [...]
Deze 5 type koksmessen moet je als kok in de keuken hebben
Ons assortiment aan Japanse en Europese koksmessen is opgebouwd uit kwaliteitsvolle merken met aandacht voor [...]
De kamado: geschiedenis, wat, hoe gebruiken en 4 voordelen
Met een kamado kan je grillen, bakken en roken. Door zijn unieke ei-vorm is het [...]
Thermomix: snel en gemakkelijk koken met deze 5 tips en feestelijk recept
De Thermomix is onmisbaar in de moderne keuken. Dit keukenapparaat tilt je culinaire mogelijkheden op [...]
10 veelgestelde vragen over koksmessen en keukenmessen
Heb je moeite en stel je je wel wat vragen bij het kiezen van een [...]
Enkelzijdig en dubbelzijdig geslepen messen: de verschillen
Je ziet het af en toe wel eens verschijnen in de beschrijvingen van de keukenmessen [...]
Japanse koksmessen: daarom kies je ervoor
Chef & Knife Belgium heeft een groot gamma aan Japanse koksmessen en keukenmessen van diverse [...]
Houten snijplanken: soorten en onderhoud
Elke keuken heeft er minstens één: een snijplank. Dit onmisbare keukengereedschap vinden we in alle [...]