Categorie archieven: Weetjes
Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.
Een keramisch of diamanten aanzetstaal? 5 tips en tal van weetjes
In dit artikel nemen we een diepe duik in het gebruik van aanzetstalen, ook wel [...]
Wat is damascus of damaststaal?
Ook al verliefd geworden op het schitterende patroon op de koksmessen in damascus of damaststaal? [...]
De boeiende wereld van het messen slijpen met waterstenen
In dit artikel stappen we binnen in de boeiende wereld van het messen slijpen met [...]
Deze 10 accessoires mogen niet ontbreken in je BBQ-set
Grillmasters en BBQ-fans opgelet: het barbecueseizoen staat voor de deur! Dus stel je BBQ-checklist maar [...]
De 5 favoriete koksmessen van Brecht, de messenspecialist van Chef & Knife
Als zaakvoerder en messenspecialist die alle messen in de winkel en de webshop van Chef [...]
Deze 5 type koksmessen moet je als kok in de keuken hebben
Ons assortiment aan Japanse en Europese koksmessen is opgebouwd uit kwaliteitsvolle merken met aandacht voor [...]
De kamado: geschiedenis, wat, hoe gebruiken en 4 voordelen
Met een kamado kan je grillen, bakken en roken. Door zijn unieke ei-vorm is het [...]
Thermomix: snel en gemakkelijk koken met deze 5 tips en feestelijk recept
De Thermomix is onmisbaar in de moderne keuken. Dit keukenapparaat tilt je culinaire mogelijkheden op [...]
10 veelgestelde vragen over koksmessen en keukenmessen
Heb je moeite en stel je je wel wat vragen bij het kiezen van een [...]