Categorie archieven: Weetjes

Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.

Wat is damascus of damaststaal?

Ook al verliefd geworden op het schitterende patroon op de koksmessen in damascus of damaststaal? [...]

De boeiende wereld van het messen slijpen met waterstenen

In dit artikel stappen we binnen in de boeiende wereld van het messen slijpen met [...]

Deze 10 accessoires mogen niet ontbreken in je BBQ-set

Grillmasters en BBQ-fans opgelet: het barbecueseizoen staat voor de deur! Dus stel je BBQ-checklist maar [...]

De 5 favoriete koksmessen van Brecht, de messenspecialist van Chef & Knife

Als zaakvoerder en messenspecialist die alle messen in de winkel en de webshop van Chef [...]

Deze 5 type koksmessen moet je als kok in de keuken hebben

Ons assortiment aan Japanse en Europese koksmessen is opgebouwd uit kwaliteitsvolle merken met aandacht voor [...]

De kamado: geschiedenis, wat, hoe gebruiken en 4 voordelen

Met een kamado kan je grillen, bakken en roken. Door zijn unieke ei-vorm is het [...]

Thermomix: snel en gemakkelijk koken met deze 5 tips en feestelijk recept

De Thermomix is onmisbaar in de moderne keuken. Dit keukenapparaat tilt je culinaire mogelijkheden op [...]

10 veelgestelde vragen over koksmessen en keukenmessen

Heb je moeite en stel je je wel wat vragen bij het kiezen van een [...]

Enkelzijdig en dubbelzijdig geslepen messen: de verschillen

Je ziet het af en toe wel eens verschijnen in de beschrijvingen van de keukenmessen [...]

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.