Categorie archieven: Weetjes
Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.
Waarom Japanse messen duur lijken te zijn
Japanse messen staan wereldwijd bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Ze worden vaak beschouwd [...]
De perfecte kruiden en sauzen voor vlees op de barbecue
In de wereld van barbecueën komt er een moment waarop alle grillmasters hun gerechten naar [...]
De 5 frustraties bij het gebruik van een Kamado
Over de kamado hebben we het hier al een paar keer gehad. Met een kamado [...]
Alles over de Napolitaanse pizza: weetjes, tips en recept
Er is veel te vertellen over pizza, maar vandaag richten we ons op de Napolitaanse [...]
Een keramisch of diamanten aanzetstaal? 5 tips en tal van weetjes
In dit artikel nemen we een diepe duik in het gebruik van aanzetstalen, ook wel [...]
Wat is damascus of damaststaal?
Ook al verliefd geworden op het schitterende patroon op de koksmessen in damascus of damaststaal? [...]
De boeiende wereld van het messen slijpen met waterstenen
In dit artikel stappen we binnen in de boeiende wereld van het messen slijpen met [...]
Deze 10 accessoires mogen niet ontbreken in je BBQ-set
Grillmasters en BBQ-fans opgelet: het barbecueseizoen staat voor de deur! Dus stel je BBQ-checklist maar [...]
De 5 favoriete koksmessen van Brecht, de messenspecialist van Chef & Knife
Als zaakvoerder en messenspecialist die alle messen in de winkel en de webshop van Chef [...]