Categorie archieven: Weetjes
Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.
10 veelgestelde vragen over koksmessen en keukenmessen
Heb je moeite en stel je je wel wat vragen bij het kiezen van een [...]
Enkelzijdig en dubbelzijdig geslepen messen: de verschillen
Je ziet het af en toe wel eens verschijnen in de beschrijvingen van de keukenmessen [...]
Japanse koksmessen: daarom kies je ervoor
Chef & Knife Belgium heeft een groot gamma aan Japanse koksmessen en keukenmessen van diverse [...]
Houten snijplanken: soorten en onderhoud
Elke keuken heeft er minstens één: een snijplank. Dit onmisbare keukengereedschap vinden we in alle [...]
Snijplanken van Hasegawa: licht, stevig en stabiel
We hebben verschillende soorten snijplanken, maar waar we het vandaag over willen hebben, is de [...]
Scherpe messen verbeteren je keukenvaardigheden
Wat is het scherpste gereedschap in jouw keuken? Je antwoord is ongetwijfeld één van de [...]
Verschil tussen koolstof staal en roestvast staal
Koolstofstaal en roestvrijstaal zijn veelgebruikte staalsoorten voor het maken van keukenmessen. Elke staalsoort heeft zijn [...]
De Hotmix pro gastro thermoblender
De HOTMIX PRO Is er een markt voor de Hotmix PRO in huishoudens waar [...]
Ontdek de Vuurkracht van de Konro: De Onmisbare Hibachi Grill
Ontdek de geschiedenis van de Konro grill De geschiedenis van de Konro-grill is doordrenkt met [...]