Categorie archieven: Weetjes

Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.

10 veelgestelde vragen over koksmessen en keukenmessen

Heb je moeite en stel je je wel wat vragen bij het kiezen van een [...]

Enkelzijdig en dubbelzijdig geslepen messen: de verschillen

Je ziet het af en toe wel eens verschijnen in de beschrijvingen van de keukenmessen [...]

Japanse koksmessen: daarom kies je ervoor

Chef & Knife Belgium heeft een groot gamma aan Japanse koksmessen en keukenmessen van diverse [...]

Houten snijplanken: soorten en onderhoud

Elke keuken heeft er minstens één: een snijplank. Dit onmisbare keukengereedschap vinden we in alle [...]

Snijplanken van Hasegawa: licht, stevig en stabiel

We hebben verschillende soorten snijplanken, maar waar we het vandaag over willen hebben, is de [...]

Scherpe messen verbeteren je keukenvaardigheden

Wat is het scherpste gereedschap in jouw keuken? Je antwoord is ongetwijfeld één van de [...]

Verschil tussen koolstof staal en roestvast staal

Koolstofstaal en roestvrijstaal zijn veelgebruikte staalsoorten voor het maken van keukenmessen. Elke staalsoort heeft zijn [...]

De Hotmix pro gastro thermoblender

De HOTMIX PRO   Is er een markt voor de Hotmix PRO in huishoudens waar [...]

Ontdek de Vuurkracht van de Konro: De Onmisbare Hibachi Grill

Ontdek de geschiedenis van de Konro grill De geschiedenis van de Konro-grill is doordrenkt met [...]

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.