Categorie archieven: Weetjes

Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.

Zo herken je een goede pepermolen en zoutmolen

Een pepermolen en zoutmolen zijn niet alleen handige hulpmiddelen in de keuken, ze brengen ook [...]

Daarom mogen je messen niet in de vaatwasmachine

Het is verleidelijk om je messen gewoon in de vaatwasser te stoppen, vooral na een [...]

Waarom keramische antikleefpannen een goede keuze zijn

We schreven het al in onze vorige artikels over RVS-pannen en gietijzeren pannen: het vinden [...]

Waarom houten snijplanken kromtrekken of scheuren

Snijplanken zijn een essentieel onderdeel van elke keuken, maar regelmatig ontstaat er een probleem waarbij [...]

Beginnersmessen geavanceerde Japanse koksmessen

Of je nu een beginnende kok bent of al meer ervaring hebt in de keuken, [...]

Gietijzeren pannen zijn een must-have als outdoorkok

Gietijzeren pannen zijn dé keukentools die elke kok, barbecue-fanaat of outdoorkok in huis moet hebben. [...]

Waarom een thermomix elke cent waard is

Als je op zoek bent naar een keukenmachine die alles kan, dan is de Thermomix [...]

Inox-pannen: keuzetips, weetjes en onze favorieten

Het vinden van de perfecte pan lijkt een beetje op het zoeken naar je ideale [...]

Het slijpen van broodmessen is een vak apart

In het vorige artikel hebben we de verschillende aspecten van broodmessen besproken, van lemmetlengte tot [...]

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.