Toepassingen van Blues Hog Cajun Seasoning
Breng de levendige smaken van Louisiana naar je bord met Blues Hog Cajun Seasoning. Deze kruidige blend zit boordevol karakter ā pittig, hartig en vol diepgang. Perfect voor wie houdt van een beetje vuur in zān gerechten.
š Vlees & Gevogelte
Laat je vlees stralen met de typische Cajun kick:
-
Kip ā cajun wings, gegrilde kipfilet of pittige drumsticks
-
Varkensvlees ā gekruide karbonades, pulled pork met een twist of cajun worstjes
-
Rundvlees ā dry rub voor steaks of pittige gehaktballen
-
Kalkoen ā ideaal voor gekruide kalkoenfilet of cajun schnitzels
š Vis & Zeevruchten
Een must voor wie houdt van Zuidelijke visgerechten:
-
Zwarte zalm (blackened salmon) of witvis met een krokante kruidenkorst
-
Garnalen, krab of kreeft ā perfect voor gumbo, jambalaya of cajun pasta
-
Inktvisringen ā met een pittig laagje voor bij de borrel
š½ Groenten & Aardappelen
Groenten worden allesbehalve saai met een vleugje Cajun:
-
Gegrilde maĆÆs of paprikaās ā onweerstaanbaar op de barbecue
-
Aardappelwedges, frietjes of hasselback-aardappelen ā met een pittige crunch
-
Gebakken bloemkool of aubergine ā verrassend lekker met deze kruiding
š½ļø Snacks & Overige Gerechten
Maak je dagelijkse gerechten net even spannender:
-
Eieren ā roerei of omelet met een kick
-
Pastaās ā zoals cajun chicken pasta of pittige macaroni
-
Rijstgerechten ā zoals jambalaya of cajun fried rice
-
Popcorn of notenmix ā een pittige traktatie bij de borrel