Shotgun Shells

Shotgun shells
Shotgun shells

Shotgun Shells

Een klassieker onder de BBQ-gerechten die je écht een keer moet maken. Het krokant korstje, de sappige vulling en die onweerstaanbare BBQ-touch maken ze tot een echte smaakbom!
No ratings yet
Voorbereidingstijd 45 minuten
Bereidingstijd 50 minuten
Porties 4 personen

Equipment

Ingrediënten
  

  • 500 gram varkensgehakt
  • 25 gram gemalen cheddarkaas
  • 25 gram grana padano-kaas
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel augurken
  • 1 theelepel sriracha
  • 125 gram cannelloni
  • 250 gram gerookt ontbijtspek
  • 2 eetlepels Blues hog original laksaus

Instructies
 

  • Kook de cannelloni gedurende maximaal 2 minuten (optioneel)
  • Snij de augurken en kappertjes fijn.
  • Meng alles samen in een grote kom en voeg de sriracha toe.
  • Voeg het mengsel toe in de spuitzak en spuit vervolgens de cannelloni's volledig vol.
  • Omwikkel de cannelloni's met spek zodat de zijkanten ook gesloten zijn.
  • Verwarm de kamado met hitteschild tot 120°C.
  • Laat de Shotgun Shells garen gedurende 40 minuten.
  • Lak ze af met Blues Hog-saus en laat nog enkele minuten karameliseren.
  • Indien gewenst kan je de Shotgun Shells afwerken met een klassieke bechamelsaus.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.