Shotgun Shells

Shotgun shells
Shotgun shells

Shotgun Shells

Een klassieker onder de BBQ-gerechten die je Ʃcht een keer moet maken. Het krokant korstje, de sappige vulling en die onweerstaanbare BBQ-touch maken ze tot een echte smaakbom!
No ratings yet
Voorbereidingstijd 45 minuten
Bereidingstijd 50 minuten
Porties 4 personen

Equipment

Ingrediƫnten
  

  • 500 gram varkensgehakt
  • 25 gram gemalen cheddarkaas
  • 25 gram grana padano-kaas
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel augurken
  • 1 theelepel sriracha
  • 125 gram cannelloni
  • 250 gram gerookt ontbijtspek
  • 2 eetlepels Blues hog original laksaus

Instructies
 

  • Kook de cannelloni gedurende maximaal 2 minuten (optioneel)
  • Snij de augurken en kappertjes fijn.
  • Meng alles samen in een grote kom en voeg de sriracha toe.
  • Voeg het mengsel toe in de spuitzak en spuit vervolgens de cannelloni's volledig vol.
  • Omwikkel de cannelloni's met spek zodat de zijkanten ook gesloten zijn.
  • Verwarm de kamado met hitteschild tot 120°C.
  • Laat de Shotgun Shells garen gedurende 40 minuten.
  • Lak ze af met Blues Hog-saus en laat nog enkele minuten karameliseren.
  • Indien gewenst kan je de Shotgun Shells afwerken met een klassieke bechamelsaus.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

Hallo šŸ‘‹
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.