Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Shotgun Shells
Een klassieker onder de BBQ-gerechten die je écht een keer moet maken. Het krokant korstje, de sappige vulling en die onweerstaanbare BBQ-touch maken ze tot een echte smaakbom!
No ratings yet
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
45
minuten
min
Bereidingstijd
50
minuten
min
Porties
4
personen
Equipment
1
Kamado
1 spuitzak
Ingrediënten
1x
2x
3x
500
gram
varkensgehakt
25
gram
gemalen cheddarkaas
25
gram
grana padano-kaas
1
eetlepel
kappertjes
1
eetlepel
augurken
1
theelepel
sriracha
125
gram
cannelloni
250
gram
gerookt ontbijtspek
2
eetlepels
Blues hog original laksaus
Instructies
Kook de cannelloni gedurende maximaal 2 minuten (optioneel)
Snij de augurken en kappertjes fijn.
Meng alles samen in een grote kom en voeg de sriracha toe.
Voeg het mengsel toe in de spuitzak en spuit vervolgens de cannelloni's volledig vol.
Omwikkel de cannelloni's met spek zodat de zijkanten ook gesloten zijn.
Verwarm de kamado met hitteschild tot 120°C.
Laat de Shotgun Shells garen gedurende 40 minuten.
Lak ze af met Blues Hog-saus en laat nog enkele minuten karameliseren.
Indien gewenst kan je de Shotgun Shells afwerken met een klassieke bechamelsaus.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!