Toast Ansjovis op de barbecue

Toast ansjovis

 

Toast ansjovis

Toast Ansjovis op de kamado

Toast met ansjovis en tomaten is een eenvoudig maar smaakvol gerecht dat perfect is als voorgerecht. Het resultaat is een heerlijke combinatie van knapperig, sappig en hartig, ideaal voor liefhebbers van sterke smaken.
No ratings yet
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 8 minuten
Porties 12 personen

Equipment

  • 1 kamado, grill of konro bbq

Ingrediënten
  

  • 1 stokbrood
  • 1 blik ansjovis
  • 2 tomaten
  • olijfolie
  • zwarte peper
  • 40 gram bladpeterselie

Instructies
 

  • Snij het stokbrood in stukken van 3 cm dik
  • Wrijf het stokbrood in met olijfolie
  • Grill het brood kortstondig op de barbecue
  • Haal het binnenste uit de tomaten en snij in brunoise.
  • Beleg het brood met de gesneden tomaten en ansjovis
  • Werk af met fijngesneden peterselie
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.