Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Toast Ansjovis op de kamado
Toast met ansjovis en tomaten is een eenvoudig maar smaakvol gerecht dat perfect is als voorgerecht. Het resultaat is een heerlijke combinatie van knapperig, sappig en hartig, ideaal voor liefhebbers van sterke smaken.
No ratings yet
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
8
minuten
min
Porties
12
personen
Equipment
1 kamado, grill of konro bbq
Ingrediënten
1x
2x
3x
1
stokbrood
1
blik
ansjovis
2
tomaten
olijfolie
zwarte peper
40
gram
bladpeterselie
Instructies
Snij het stokbrood in stukken van 3 cm dik
Wrijf het stokbrood in met olijfolie
Grill het brood kortstondig op de barbecue
Haal het binnenste uit de tomaten en snij in brunoise.
Beleg het brood met de gesneden tomaten en ansjovis
Werk af met fijngesneden peterselie
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!