Chef & Knife ā De Plek Waar Je Graag Even Blijft
Welkom bij Chef & Knife, waar koken, gezelligheid en vakmanschap samenkomen. Bij ons vind je alles wat het koken leuker maakt: Japanse messen, onze professionele slijpservice, Big Green Egg kamado’s, Thermomix-accessoires en allerlei workshops die je op eigen tempo laten ontdekken, proeven en bijleren.
Hier gaat alles rustig, met tijd voor een babbel en soms zelfs een koffie. Of je nu langskomt voor advies, om je messen te laten slijpen of om inspiratie op te doen: je bent altijd welkom in een plek waar koken weer Ʃcht genieten wordt.
In Stock
In Stock
In Stock
In Stock
Thermomix
Ā
De Thermomix is dƩ slimme keukenmachine die koken sneller, eenvoudiger en creatiever maakt. Bij Chef & Knife vind je alle Thermomix-accessoires, advies en inspiratie om het maximale uit jouw toestel te halen. Of je nu hobbykok of professional bent, met de Thermomix zet je elke dag moeiteloos heerlijke en perfect bereide gerechten op tafel.
Ā
DemoBLIJF OP DE HOOGTE
Weetjes – Kooktips – Recepten
ERVARINGSDESKUNDIGEN
Onze ambassadeurs
Chef Bart Desmidt van het tweesterrenrestaurant Bartholomeus in Heist behartigt al jaren de visie āSimpel maar goedā. Samen met Sandra en rechterhand Philip kookt hij voor een 18-tal gasten in een open centrale keuken met respect voor het product en de kunst van het koken: eenvoud, pure smaken en beleving.
Bart Desmidt
Bartholomeus**
Bezoek Ā»
Chef Peppe Giacomazza houdt vast aan smaak, aan Italiaanse streekproducten, aan topkwaliteit of kortweg aan de echte āArte della cucinaā. Alles wordt in eigen huis gemaakt, van de pasta tot de patisserie. En dat loont. Tweemaal werd zijn restaurant La Botte in Genk door Gault&Millau uitgeroepen tot āBeste Italiaanse restaurant van het landā.
Peppe Giacomazza
La Botte*
Bezoek Ā»
Le Vieux ChĆ¢teau in Vloesbergen, genomineerd met een Michelinster en tot āOntdekking van het jaar 2018ā alsook āMooiste restaurant design 2022ā door Gault&Millau, is de verwezenlijkte jongensdroom van chef Tanguy De Turck. Zijn experimenten om smaak en textuur op elkaar af te stemmen, resulteren in smaakbommen van gerechten.
Tanguy De Turck
Le Vieux Château*
Bezoek Ā»