Ontdek ons assortiment

Neem een kijkje in onze shop

Over ons

Als kookwinkel gespecialiseerd in messen, levert Chef & Knife Belgium zowel aan de horeca als aan hobbykoks en iedereen die houdt van kwaliteitsvol en professioneel materiaal met advies en service. Ontdek onze keuze aan keukenmessen en toebehoren.  

Onze merken werden zorgvuldig gekozen om zowel kwaliteit als steeds extra service voor onderdelen en herstellingen te kunnen garanderen. 

Chef & Knife Belgium is gespecialiseerd in Japanse keukenmessen zoals Kikuichi: handgemaakte messen met een eeuwenoude geschiedenis. Daarnaast ook een assortiment kookgerei en kooktoestellen voor de fervente hobbykok.

In onze eigen slijperij slijpen we met passie voor het vak en met de grootste precisie alle keukenmessen, scharen en ander huishoudelijk snijgereedschap. Hierbij verwijderen we een minimale hoeveelheid staal, herstellen we het profiel in de oorspronkelijke staat met een fijne en sterke snede die lang meegaat.

Bij Chef & Knife Belgium kunnen horecabedrijven en scholen ook tafelmessen en keukenmessen leasen. Dankzij onze unieke leasingformules moet je niet meteen de volle som op tafel leggen, maar betaal je een vast jaarlijks huurbedrag.  

Tenslotte organiseren we ook regelmatig workshops rond bijvoorbeeld het slijpen van messen, snij- en kooktechnieken,… en doen projecten op maat waarbij je zelf jouw uniek handgemaakte koksmes kan samenstellen.