Spaghetti Bolognese uit de Thermomix

Spaghetti bolognese recepten pasta thermomix chef and knife belgium kookwinkel

 

Spaghetti bolognese recepten pasta thermomix chef and knife belgium kookwinkel

Spaghetti Bolognese uit de Thermomix

Lekker makkelijk recept van de klassieker onder de klassieke pastabereidingen maar dan net iets anders.
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Porties 4 personen

Equipment

Ingrediënten
  

  • 500 gram gehakt
  • 2 zoete paprika's, grof gesneden
  • 800 gram gepelde tomaten uit blik
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 2 eetlepels gedroogde basilicum
  • Blues Hog Bold and Beefy kruiden
  • 2 eetlepels olie
  • 1 blokje vleesbouillon
  • 20 cl water
  • 500 gram linguine of spaghetti
  • verse basilicum naar wens
  • Parmezaanse kaas

Instructies
 

  • Snij de ui en look in grove stukken en mix die 5 sec/snelheid 5.
  • Spatel naar beneden, voeg de olijfolie toe en stoof aan 4 min/120°/snelheid 1.
  • Voeg de grof gesneden zoete paprika's toe en mix 3 sec/snelheid 4.
  • Bak het gehakt in een pan met wat Blues Hog Bold and Beefy kruiden naar wens.
  • Los het bouillonblokje op in het water.
  • Voeg de gepelde tomaten, de bouillon, de gedroogde basilicum en het gehakt toe bij de ui en paprika en gaar in 20 min / 90°C / snelheid .
  • Kook de pasta in gezouten water en volg de instructies op de verpakking voor de gaartijd.
  • Serveer met wat verse basilicum en Parmezaanse kaas.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

5 from 1 vote (1 rating without comment)