Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti Bolognese uit de Thermomix
Lekker makkelijk recept van de klassieker onder de klassieke pastabereidingen maar dan net iets anders.
5
van 1 stem
Recept afdrukken
Pin Recipe
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
25
minuten
min
Porties
4
personen
Equipment
1
Thermomix
1 kleefpan
Ingredients
1x
2x
3x
500
gram
gehakt
2
zoete paprika's, grof gesneden
800
gram
gepelde tomaten uit blik
1
ui
2
teentjes
look
2
eetlepels
gedroogde basilicum
Blues Hog Bold and Beefy kruiden
2
eetlepels
olie
1
blokje
vleesbouillon
20
cl
water
500
gram
linguine of spaghetti
verse basilicum naar wens
Parmezaanse kaas
Instructions
Snij de ui en look in grove stukken en mix die
5 sec/snelheid 5.
Spatel naar beneden, voeg de olijfolie toe en stoof aan
4 min/120°/snelheid 1.
Voeg de grof gesneden zoete paprika's toe en mix
3 sec/snelheid 4.
Bak het gehakt in een pan met wat Blues Hog Bold and Beefy kruiden naar wens.
Los het bouillonblokje op in het water.
Voeg de gepelde tomaten, de bouillon, de gedroogde basilicum en het gehakt toe bij de ui en paprika en gaar in
20 min / 90°C / snelheid .
Kook de pasta in gezouten water en volg de instructies op de verpakking voor de gaartijd.
Serveer met wat verse basilicum en Parmezaanse kaas.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!