Masterclass

Til je kookkunsten naar een hoger niveau met de meest uitgebreide kookworkshop ooit.

We leren je alles, van het kopen van verse ingrediënten tot het samenstellen van een onvergetelijke viergangenmenu.

Niall en Brecht leren je om het ultieme culinaire diner te organiseren voor vrienden en familie. Leer de vaardigheden op expertniveau van de meesters zelf.

  • Er is geen speciale ervaring nodig!
Agenda

Masterclass

Wat te verwachten

Onze masterclass is zo ontworpen dat je in een interactieve en samenwerkende omgeving kunt leren. Je krijgt de kans om met andere deelnemers te werken en samen te koken, waardoor je van elkaar kunt leren en inspiratie kunt opdoen.

Daarnaast ontvang je een prachtig receptenboek vol met foto’s, zodat je de gerechten die je leert maken ook thuis kunt herhalen. Het receptenboek dient als een blijvende bron van inspiratie en een mooie herinnering aan de masterclass.

Tijdens de sessie zullen we gezamenlijk de mise en place voorbereiden, zodat je stap voor stap kunt leren hoe je de gerechten op professionele wijze klaarmaakt. Na het koken is het tijd om te genieten! We zullen samen aan tafel gaan om de bereide gerechten te proeven, vergezeld van zorgvuldig geselecteerde bijpassende wijnen.

Viergangenmenu

Je krijgt uiteraard ook de uitgeschreven recepturen mee naar huis.

Dresseren en proeven

Je leert zoals een topchef de borden te dresseren en samen proeven we dan van het menu met een bijpassende wijn.

Meer info

Chef Niall Gaffney

Niall is een Belgische chef-kok met een Ierse-Engelse vader en een Belgische moeder. Hij is opgegroeid met twee verschillende culturen die je duidelijk kan terugvinden in zijn kookstijl.

Hij begon zijn carrière als 16-jarige commis in de keuken van Roland Debuyst. Zijn vader wilde zien of hij klaar was voor het harde leven van een chefkok.

Zijn vaardigheden en passie versterkten door als stagiair bij meerdere Michelin-sterrenkoks te werken.

Toen hij studeerde aan de Hotelschool Ter Duinen kreeg Niall uiteindelijk de kans van zijn leven aangeboden om stage te lopen bij “Geranium”, momenteel ‘s werelds beste restaurant.

Momenteel werkt hij bij het prestigieuze “Lof Restaurant” gelegen in hartje Gent als Research & Development Chef.

Bekijk de agenda

Details

  • € 149,- per persoon
  • Viergangenmenu
  • Maximaal 16 personen
  • Sfeervolle locatie
Contacteer ons

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.