Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Espuma van butternut
Espuma van butternut is ontzettend eenvoudig te maken en voegt zoveel meerwaarde toe aan je gerecht. Wij hebben deze espuma gecombineerd met champignons en wat nootjes, perfect als verfijnd tussengerechtje.
No ratings yet
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Porties
6
personen
Equipment
1
zeef
1 espumafles (0,5L)
Ingrediënten
1x
2x
3x
0,5
butternut
0,5
blokje vleesbouillon
100
gram
boter
500
gram
champions naar keuze
100
gram
noten naar keuze
100
ml
water
Instructies
Schil de butternut en snij in blokjes.
Gaar de butternut in een klontje boter en wat water.
Tip: voeg geen peper toe want dit kan de espumafles verstoppen.
Wanneer de butternut gaar is, kan je die fijnstampen met een pureestamper.
Zeef de pompoen zodat de grote stukken eruit zijn.
Laat de boter smelten in de butternutcrème.
Vul de espumafles met de butternutcrème en gebruik 1 gaspatroon.
De espumafles kan je warm houden in een waterbad op 50°C.
Bak de champignons tot beetgaar en breng op smaak met peper en zout.
Leg wat champignons en noten op een bord en spuit er de espuma over.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!