Kook het water en meng met de bloem tot een gladde elastische deeg.
Heb je een Thermomix ter beschikking dan kan je het water koken in de beker en vervolgens de gezeefde bloem met het snuifje zout toevoegen en 4 min / snelheid 1, linksdraaiend te kneden tot een gladde deeg.
Laat het deeg 30 minuten rusten onder plastic folie.
Maak de vulling
Meng het gehakt met de lente-ui, look, sesamolie, sojasaus en de fijn gesneden little gem-sla goed door elkaar.
Maak de dumplings
Snij het deeg in 4 gelijke stukken en hou ze onder de plasticfolie om uitdrogen te voorkomen.
Rol één stuk uit met de pastamachine op de fijnste stand.
Steek rondjes uit met behulp van een uitsteker met een diameter van 9 cm.
Vul de dumpling vellen en vouw dicht.
Doe nu hetzelfde met de drie andere stukken.
Gaar de dumplings
Bak de dumpling vellen krokant in de pan.
Voeg een scheutje water toe en dek af met een deksel om de dumplings verder te laten garen.
Serveer de dumplings
Serveer de dumplings goed heet met een pikante dipsaus.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!