Slijpen

Plan je workshop

koken

Coming soon

Snijden

Coming soon

Scholen

Neem contact op
Slijpworkshop extra informatie

Kies hier je tijdstip: https://chefandknife.be/nl_nl/afspraak-maken/

De perfecte workshop, een unieke ervaring met erkend slijper Brecht Loterman. Chef & Knife bezorgt jou en jouw vrienden of collega’s een gezellig moment waar sfeer en ambacht centraal staan.

Verjaardag? Teambuilding? Verrassing? Het enige wat je moet doen is een datum kiezen en wij zorgen voor de rest.

We verdiepen ons in de eeuwenoude ambacht van het messen slijpen. Het doel is om messen scheerscherp te slijpen zonder je messen te beschadigen met de doortrek slijpers uit de supermarkt. We voorzien iedereen van jullie met een set professionele slijpstenen. Deze kan je tijdens de workshop gebruiken, maar ook aankopen.

Daarnaast laat ik je kennismaken met de invloed van staal om de gewenste scherpte te bereiken. Omdat elke deelnemer tijdens de workshop minimaal 1 mes zal meenemen om te slijpen, hebben we een goed spectrum aan verschillende staalsoorten. Deze kunnen we dan gemakkelijk vergelijken met mekaar.

 

  • Starterspakket voor 4 deelnemers: 200 euro
  • Voor elke extra persoon wordt een toeslag van 35 euro in rekening gebracht
  • Locatie: Maandagstraat 34, Brakel 9660
  • Kies hier je tijdstip: https://chefandknife.be/nl_nl/afspraak-maken/
  • Duurtijd: 90 min
  • Annulering is mogelijk tot 48u voor aanvang.
Kookworkshop extra informatie

Coming soon:

 

Deze gastronomische kookworkshop zal doorgaan in het mooiste restaurant van België. Ontdek het restaurant “Le Vieux Chateau”.

Wie nu al meer informatie wil mag ons gerust een mail sturen naar info@chefandknife.be.

Snijworkshop extra informatie

Nog niet beschikbaar

Workshop Scholen extra informatie

Deze workshop is op maat van de school en is geheel gratis.

Neem contact op met ons: info@chefandknife.be

 

  • Terminologie Europese en Japanse messen
  • Gebruik van waterstenen en aanzetstalen
  • De soorten vormen van koksmessen
  • De verschillende soorten snijplanken
  • Snijtechnieken aangepast aan het type mes
  • Introductie konro grill
  • Maximaal 30 leerlingen