Masterclass

Til je kookkunsten naar een hoger niveau met de meest uitgebreide kookworkshop ooit.

We leren je alles, van het kopen van verse ingrediënten tot het samenstellen van een onvergetelijke viergangenmenu.

Niall en Brecht leren je om het ultieme culinaire diner te organiseren voor vrienden en familie. Leer de vaardigheden op expertniveau van de meesters zelf.

  • Er is geen speciale ervaring nodig!
Agenda

Masterclass

Mise en place

Zoals in elk restaurant starten we met de mise en place, de vakterm voor alle voorbereidingen alvorens te beginnen koken. Alle groenten worden gesneden, vlees en vis voorbereid, sauzen, garneringen,…

We beginnen ruimschoots op tijd zodat we op een ontspannen en sfeervolle manier kunnen werken.

Snijtechnieken 

Deze workshop is zo samengesteld dat alle snijtechnieken aan bod komen. Van het snijden van de sashimi tot het uitbenen en versnijden van de kip en zoveel meer.

Viergangenmenu

Je krijgt uiteraard ook de uitgeschreven recepturen mee naar huis.

Dresseren en proeven

Je leert zoals een topchef de borden te dresseren en samen proeven we dan van het menu met een bijpassende wijn.

Meer info

Chef Niall Gaffney

Niall is een Belgische chef-kok met een Ierse-Engelse vader en een Belgische moeder. Hij is opgegroeid met twee verschillende culturen die je duidelijk kan terugvinden in zijn kookstijl.

Hij begon zijn carrière als 16-jarige commis in de keuken van Roland Debuyst. Zijn vader wilde zien of hij klaar was voor het harde leven van een chefkok.

Zijn vaardigheden en passie versterkten door als stagiair bij meerdere Michelin-sterrenkoks te werken.

Toen hij studeerde aan de Hotelschool Ter Duinen kreeg Niall uiteindelijk de kans van zijn leven aangeboden om stage te lopen bij “Geranium”, momenteel ‘s werelds beste restaurant.

Momenteel werkt hij bij het prestigieuze “Lof Restaurant” gelegen in hartje Gent als Research & Development Chef.

Bekijk de agenda

Details

  • € 149,- per persoon
  • Viergangenmenu
  • Maximaal 16 personen
  • Sfeervolle locatie
Contacteer ons