Meet our ambassadors

Restaurant Bartholomeus (**)

Bart Desmidt

Chef Bart Desmidt van het tweesterrenrestaurant Bartholomeus in Heist behartigt al jaren de visie ‘Simpel maar goed’. Samen met Sandra en rechterhand Philip kookt hij voor een 18-tal gasten in een open centrale keuken met respect voor het product en de kunst van het koken: eenvoud, pure smaken en beleving.

Restaurant Sense (*)

Michiel De Bruyn 

Chef Michiel De Bruyn van het restaurant Sense in Waasmunster is fan van gerechten uit de goede oude tijd. Met de terugkeer naar de klassieke keuken maakt de chef de cirkel rond. Hij begon ooit als kok in een klassiek restaurant, maar ging daarna avant-gardistisch koken in de keukens van ’t Zilte, Pastorale en bij Sergio Herman.

Restaurant La Botte

Peppe Giacomazza

Chef Peppe Giacomazza houdt vast aan smaak, aan Italiaanse streekproducten, aan topkwaliteit of kortweg aan de echte ‘Arte della cucina’. Alles wordt in eigen huis gemaakt, van de pasta tot de patisserie. En dat loont. Tweemaal werd zijn restaurant La Botte in Genk door Gault&Millau uitgeroepen tot ‘Beste Italiaanse restaurant van het land’.

Next level slijpservice

Locker

Wij beschikken over lockers aan ons atelier in Brakel. Hierin kan je jouw messen makkelijk en veilig achterlaten. Vul je gegevens in op de kaart in de locker en wij nemen contact op van zodra de messen geslepen zijn. Je hoeft maar 2 dagen te wachten op je messen.

Drop off punten

Je kan zonder afspraak langs gaan in één van onze dichtstbijzijnde slijppunten voor een slijpbeurt. Wikkel je messen en scharen in een stevige handdoek ter bescherming. Vervolgens slijpt Chef & Knife jouw messen in het eigen atelier te Brakel.

via post

Messen kunnen via verzending naar ons toegestuurd worden voor een slijpbeurt. We bezorgen jou de geslepen messen terug via aangetekende zending. Vermeld duidelijk naam, adres en mailadres bij de verzending en breng ons op de hoogte dat we jouw pakketje mogen verwachten.

word een expert