Town Cutler

Town cutler

Town Cutler maakt culinaire messen voor mensen met een passie voor koken en waardering voor duurzame handgemaakte goederen.

Brecht Loterman • Managing Director Chef & Knife

De Town Cutler Knives worden handgemaakt in Reno, Nevada met behulp van traditionele technieken en hoogwaardige materialen, gecombineerd met moderne innovaties. Town Cutler is opgericht in 2011 door voormalig chef-kok Galen Garretson. Met zijn ervaring begrijpt hij wat een keukenmes geweldig maakt. Net als vele chefs, is hij gepassioneerd door messen die op het hoogste niveau presteren en streeft naar kwaliteit in ontwerp, aandacht voor detail en vakmanschap. Deze keukenmessen zijn een uitstekende aanvulling in elke keuken, of je nu een professionele kok bent of een fervent thuiskok, want ze zijn meer dan alleen een hulpmiddel voor dagelijks gebruik, ze bezorgen je levenslang plezier in de keuken.

 

Geschreven door Alissa Perreman en Brecht Loterman 

www.chefandknife.be / info@chefandknife.be

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.
nl_NLNederlands