Hazaki

Hazaki lifestyle

Meer over het merk Hazaki

Het doel van Hazaki

Bij Hazaki is het doel om enkel de beste messen ter wereld te produceren. Om dit te bereiken, hebben ze besloten om eeuwenoude Japanse smeedtechnieken te combineren met klassieke Canadese houtbewerking. Is dit niet de perfecte combinatie tussen metallurgie en hout? Elk lemmet is handgemaakt door bekwame vakmensen in Seki Japan, de messenhoofdstad van de wereld. Elk handvat is prachtig handgemaakt en geassembleerd in Canada.

Wat maakt Hazaki speciaal?

Hun unieke handgrepen worden met de hand gezaagd, geschuurd, geolied en met de hand geassembleerd in Montreal, Canada. Zo zijn ze momenteel het enige bedrijf dat Japanse smeedtechnieken en Canadese houtbewerking combineert en net daarom zijn hun producten zo uniek.

Een ontwerp in samenspraak met de chef

Chef-koks werken dag in dag uit met hun mes in de hand. Daarom is het hun belangrijkste gereedschap. De messen moeten dan ook betrouwbaar en consistent zijn. Hazaki messen zijn ontwikkeld en ontworpen met het advies van professionele chef-koks. Hun ontwerp is het resultaat van telkens opnieuw proberen, waarbij de vormen, lijnen en het gewicht van elk onderdeel opnieuw wordt bedacht.

Elk Hazaki-mes is professioneel goedgekeurd, zodat het zowel voor professionals als voor thuiskoks kan presteren.

 

Geschreven door Alissa Perreman en Brecht Loterman 

www.chefandknife.be / info@chefandknife.be

 

nl_NLNederlands