Mknives

Meer over het merk Mknives

Mknives

 

Mknives worden gemaakt door Sander Miesse, the man with the moustache. In zijn atelier worden deze messen volledig met de hand gemaakt. Van ontwerp tot eindproduct wordt er met de grootste zorg voor kwaliteit en oog voor detail aan dit mes gewerkt. in 2018 verkreeg Mknives het prestigieuze label Handmade in Belgium (hib) door Unizo, een erkenning voor unieke Belgische ondernemers met ambachtelijke kwaliteitsproducten. Dit mes is een uniek stuk vakmanschap.

De collectie 18 ligt uitzonderlijk goed in de hand. Het handvat werd speciaal ontworpen naar de vorm van de handpalm. De collectie 18 messen hebben een majestueuze uitstraling. Het wengé hout heeft een ruwe stoere finish voor extra grip en heeft gouden accenten. Het lemmet bestaat uit roestvrij staal met een prachtige mystic mist afwerking. De collectie 18 combineert een uniek ontwerp met sublieme afwerking.

 

Geschreven door Alissa Perreman en Brecht Loterman 

www.chefandknife.be / info@chefandknife.be

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.

Geef een antwoord

nl_NLNederlands