ERVARINGSDESKUNDIGEN
Onze ambassadeurs
Chef Bart Desmidt van het tweesterrenrestaurant Bartholomeus in Heist behartigt al jaren de visie ‘Simpel maar goed’. Samen met Sandra en rechterhand Philip kookt hij voor een 18-tal gasten in een open centrale keuken met respect voor het product en de kunst van het koken: eenvoud, pure smaken en beleving.
Bart Desmidt
Bartholomeus**
Bezoek »
Chef Peppe Giacomazza houdt vast aan smaak, aan Italiaanse streekproducten, aan topkwaliteit of kortweg aan de echte ‘Arte della cucina’. Alles wordt in eigen huis gemaakt, van de pasta tot de patisserie. En dat loont. Tweemaal werd zijn restaurant La Botte in Genk door Gault&Millau uitgeroepen tot ‘Beste Italiaanse restaurant van het land’.
Peppe Giacomazza
La Botte
Bezoek »
Le Vieux Château in Vloesbergen, genomineerd met een Michelinster en tot ‘Ontdekking van het jaar 2018’ alsook ‘Mooiste restaurant design 2022’ door Gault&Millau, is de verwezenlijkte jongensdroom van chef Tanguy De Turck. Zijn experimenten om smaak en textuur op elkaar af te stemmen, resulteren in smaakbommen van gerechten.
Tanguy De Turck
Le Vieux Château*
Bezoek »
Â
Populaire categorieën
Wees er op tijd bij
Kortingen
In Stock
In Stock
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Out of Stock
BLIJF OP DE HOOGTE
Weetjes – Kooktips – Recepten