Category Archives: Weetjes

Hier vind je kooktips voor de professionele en hobbykok alsook interessante weetjes over koksmessen, keukenmessen, tafelmessen, snijplanken, keukentoestellen en barbecues.

Deze 5 type koksmessen moet je als kok in de keuken hebben

Ons assortiment aan Japanse en Europese koksmessen is opgebouwd uit kwaliteitsvolle merken met aandacht voor [...]

De kamado: geschiedenis, wat, hoe gebruiken en 4 voordelen

Met een kamado kan je grillen, bakken en roken. Door zijn unieke ei-vorm is het [...]

Thermomix: snel en gemakkelijk koken met deze 5 tips en feestelijk recept

De Thermomix is onmisbaar in de moderne keuken. Dit keukenapparaat tilt je culinaire mogelijkheden op [...]

10 veelgestelde vragen over koksmessen en keukenmessen

Heb je moeite en stel je je wel wat vragen bij het kiezen van een [...]

Enkelzijdig en dubbelzijdig geslepen messen: de verschillen

Je ziet het af en toe wel eens verschijnen in de beschrijvingen van de keukenmessen [...]

Japanse koksmessen: daarom kies je ervoor

Chef & Knife Belgium heeft een groot gamma aan Japanse koksmessen en keukenmessen van diverse [...]

Wooden cutting boards: types and maintenance

Every kitchen has at least one: a cutting board. This indispensable kitchen tool can be found in all [...]

Chopping boards from Hasegawa: light, sturdy and stable

We have different types of cutting boards, but what we want to talk about today is the [...]

Sharp knives improve your kitchen skills

What is the sharpest tool in your kitchen? Your answer is undoubtedly one of the [...]

en_USEnglish

Hallo 👋
Leuk dat je de websit
e van Chef & Knife Belgium bezoekt.

Schrijf je in om regelmatig geweldige promoties te ontvangen en per direct bij je inschrijving 5% korting op je eerste aankoop in de webshop.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.